Us proposem quatre sessions de tallers artístics,

cada dijous de les tardes de juliol.

Dijous de 16:30 a 18:30 h
Dirigits a mainada entre 6 i 9 anys
Preu: 10 € per sessió
Preu per les 4 sessions: 35 €

CAL FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Per tal d’assegurar-vos tenir plaça,
el millor serà reservar amb antelació.
clara@lacarpa.cat o al 972 21 20 02

Què son?

Aquests tallers estan dissenyats per introduir als infants al món de l’art a més d’estimular la seva creativitat i expressivitat.

Partint de tècniques de diferents moviments artístics,

En aquests tallers construirem jocs clàssics que farem nostres i peces artístiques per a la llar mitjançant tècniques utilitzades en diferents moviments artístics. Així mateix, els infants tindran un lloc a les tardes caloroses de juliol per divertir-se, entretenir-se i explorar l’artista que tenen dins seu en un entorn segur, acollidor, còmode i envoltat de màgia i joguines.

DATES DELS TALLERS

1r taller artístic: 8 de juliol

VITRALLS DE PAPER

En aquest taller entrarem en contacte amb la tècnica artística de la pintura a l’oli imitant els vitralls, però utilitzant paper. Amb una versió de la tècnica, i amb inspiracions de les pintures florals d’artistes impressionistes (com Van Gogh, Degas o Cézanne), crearem un quadre per penjar a la finestra, on la llum del sol donarà un nou efecte als colors.

2n taller artístic: 15 de juliol

TEATRET MÒBIL

Un teatre dins una capsa de sabates? Perquè no… Reciclarem diferents materials per fer un teatre de titelles que puguem endur-nos amunt i avall.

Un teatre de titelles per assajar mil i una històries aquestes nits d’estiu, per petits i grans artistes!

3r taller artístic: 22 de juliol

TITELLES ABSTRACTES

Investigant amb les figures bàsiques i els colors plans, tornarem als inicis de l’art plàstic buscant el moviment dels colors, i el caràcter de les figures. En aquest taller ens inspirarem en les figures de teatre de la Bauhaus, un joc abstracte amb una posada en escena molt concreta.

4rt taller artístic: 29 de juliol

AUTORETRATS POP ART:

Després d’una breu introducció de l’icònic moviment avantguardista del Pop Art, proposarem un autoretrat seguint els cànons estètics del moviment. Amb ceres, gomets i trames, crearem una composició que ens recordi als còmics de l’última meitat del segle XX.