Us proposem quatre sessions teatrals,

cada dimarts de les tardes de juliol.

Dimarts de 16:30 a 18:30 h
Dirigits a mainada entre 6 i 9 anys
Preu: 10 € per sessió
Preu per les 4 sessions: 35 €

CAL FER INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Per tal d’assegurar-vos tenir plaça,
el millor serà reservar amb antelació.
clara@lacarpa.cat o al 972 21 20 02

Què son?

Cada sessió partirà d’una proposta, una premissa creativa que farà de trampolí per a poder saltar en aquest món màgic i que anirem desenvolupant a partir de diferents propostes de joc a través de l’expressivitat.

Són tallers pensats per a jugar, divertir-se, expressar, descobrir i escoltar: un viatge cap al món de la imaginació i la fantasia. Desenvolupant el potencial creatiu de cada nen/a i la capacitat de cooperació i interacció amb el grup.

Al final del taller els acompanyants podreu veure el resultat en una funció, i qui sap… potser acabeu experimentant vosaltres també!

DATES DELS ESTIUETS TEATRALS

1er estiuet teatral: 6 de juliol

VIATGE MUSICAL I SONOR

Partirem de l’experimentació amb el cos, la veu, l’escolta conjunta i la creativitat perquè cada estímul sonor ens faci viatjar a una situació, a un ambient i a una història. A partir d’aquesta experimentació  crearem escenes i petites històries conjuntes.

Es tracta d’obrir-se a la creativitat a partir de l’oïda i l’escolta. Confiant amb el nostre imaginari per a crear alguna cosa genuïna. Experimentarem amb músiques i també amb  les nostres possibilitats vocals, creant històries sonores i atmosferes de la mà de dues eines fonamentals en el teatre: la veu i el cos.

Benvingudes a la màgia essencial del teatre!

2on estiuet teatral: 13 de juliol

NAVEGANTS D’EMOCIONS

A través de la nostra catifa màgica o el nostre vaixell volador o la nostra nau invisible ens adentrarem a explorar els planetes de les emocions. Com és cada planeta? Quin tipus de gent hi habita? Com se senten? Com es relacionen? Quina cara tenen? Quina veu els acompanya? Quines situacions poden viure i com reaccionen?

Treballarem i ens acostarem de manera lúdica i divertida al món de les emocions. Buscant l’extrem còmic d’aquestes i els diferents personatges i situacions extravagants que en puguin sorgir.

3er estiuet teatral: 20 de juliol

PALLASSADES

La gran companyia dels Nassos Fins són una companyia creada recentement, aventurera i positiva, un gran equip de pallasses i pallassos que estan disposats a donar-ho tot i a dir que SÍ a cada repte. Grans artistes preparats per a crear la seva obra mestra: una gran presentació de benvinguda de la companyia, el seu fantàstic poema, el seu superhit de l’estiu, la gran orquestra clàssica…

A partir d’aquesta premissa ens endinsarem en el món del clown i els seus elements clau per a crear situacions i improvisacions a on res surt com s’espera que surti, però d’alguna manera surt!

Un monument a la vida, un acostament a l’error com a quelcom que ens fa humans i ens acosta a la nostra essència, a la il·lusió i a la màgia de viure! Benvinguts al gran espectacle de la vida.

4rt estiuet teatral: 27 de juliol

DISFRESSES I MAQUILLATGE

Aquest és el món de les teles, la roba de la mama, de l’àvia o l’avi, de la germana o el germà, de  draps i trapaus per a poder convertir-nos en el personatge que vulguem.

Utilitzarem una eina poderosa: el vestuari i el maquillatge per a donar vida a aquest personatge, posar-te a la pell d’un altre i crear un conte amb tots els personatges que inventem.

Hi havia una vegada…